Blue Ocean Divers - 5* PADI Dykkercenter i Randers

Dykkercenteret blev etableret i 2012 på grund af vores passion for dykning. Vi er et dykkercenter, der sætter dykkercertifikater og dykning i højsædet. Vores professionelle instruktører sikrer, at alle får en god oplevelse og kompetent uddannelse med fokus på sikkerhed, således at man har fået en solid viden og har gennemgået alle praktiske øvelser, så man er godt rustet til sine undervandseventyr. Vores dykkercenter tilbyder nye lyse indlæringsvenlige kursus lokaler, med alt tilgængeligt IT og AV udstyr. Vi har fri WIFI tilslutning til alle vores kursister.

Blue Ocean Divers er ikke bare en webshop! Vi har også en fysisk butik, hvor du kan komme og se vores udvalg af dykkerudstyr, høre om vores dykkerkurser og blive godt vejledt inden du beslutter dig, af vores dygtige medarbejdere, der alle har indgående kendskab til vores dykkerudstyr lige fra snorkler til hvilken dragt du skal vælge til UV jagt. Klik her for at se vores udvalg af dykkerudstyr!

Hos Blue Ocean Divers dykkercenter er kunden i centrum.

Vores mål er altid at, du skal have gode oplevelser med fra vores dykkercenter. Derfor er det vigtigt for os, at elever på kurser, certificerede dykkere på ture, såvel som kunder i vores online og fysiske butik, får den bedst mulige service og rådgivning. Vores professionelle staff, er altid parat til at svare på spørgsmål og tilbyde rådgivning. I vores butik udvider vi løbende vores varesortiment, så du ikke går forgæves. Skulle vi mod forventning ikke have den vare du kom efter, sørger vi naturligvis for at den kommer hjem hurtigst muligt. 

Pris og kvalitet i vores dykkercenter.

Vi bestræber os altid på at være konkurrencedygtige på vores priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor er vi måske ikke det billigste dykkercenter, men hos Blue Ocean Divers er kursuspriserne altid inkl. kursus materialer, certificering, leje af udstyr etc. Derfor er vores priser gennemskuelige uden at der dukker overraskende meromkostninger op undervejs. Kvalitet og sikkerhed er hos Blue Ocean Divers virkelig et nøgleord. Vores dykkerudstyr er derfor nøje udvalgt fra nogle af verdens førende leverandører indenfor dykkerindustrien, med vægt på sikkerhed, funktionalitet og holdbarhed.  

Hos Blue Ocean Divers kan du møde:

Kristoffer-Sørensen

Kristoffer Sørensen

PADI Master Scuba Diver Trainer

(Indehaver) 

Gert-Liengaard

Gert Liengaard

PADI IDC Staff Instructor

(Freelance) 

Claus Qvist Krüger

PADI Divemaster

(Freelance)

Vil du lære at dykke, vide noget om vores videregående uddannelserkøbe udstyr eller læse om vores ture, er du velkommen til at skrive eller ringe til os ellers ønsker vi dig god fornøjelse her på vores webshop og på gensyn hos Blue Ocean Divers.

PageDesign.dk