INSTRUMENTER

Instrumenter og konsoller til dykning!

Det er vigtigt at have adgang til diverse informationer under sine dyk. det være sig dybde, temperature, luftforbrug og retning! Vi har derfor samlet en række kvalitets dykkerinstrumenter der alle er designet til at give dig alle de informationer du har behov for under dine dyk! Med de rette dykkerinstrumenter er det nemt at optimere alle sine dyk og samtidig sikre dig at du får alle de nødvendige informationer der gør dine dyk sikre!

Vores udvalg af dykkerinstrumenter er alle brugervenlige med gode overskuelige displays, samtidig med at kvaliteten er i top, derfor er vores instrumenter til dykning perfekt egnede såvel til sportsdykkeren som den professionelle! Dykkerinstrumenter er uundværlig i dit dykker set-up!

Som uddannet dykker har du kendskab til tabeller og skemaer der alle er baseret på at din dykning skal være så sikker som muligt! Vores udvalg af dykkeinstrumenter  hjælper dig med at holde styr på alle tallene i tabellerne så du kan koncentrere dig om dykningen, samtidig med at du hele tiden har alle dataer du skal bruge lige ved hånden. 

Vis:
Sortér efter:
Seac Manometer
Vores pris: DKK 825,00
Seac Console 2
Vores pris: DKK 1.285,00
Seac Console 3
Vores pris: DKK 2.070,00
Seac Kompas håndled
Vores pris: DKK 495,00
Sunline Manometer
Vores pris: DKK 500,00
Sunline 3i1 konsol
Vores pris: DKK 1.175,00
Sunline Kompas håndled
Vores pris: DKK 285,00
Beaver Navigator håndleds kompas
Vores pris: DKK 335,00
Beaver Mini Manometer til første trin
Vores pris: DKK 225,00
<p>Vi er autoriseret forhandler af alle subgear produkter</p> <p>Vi er autoriseret forhandler af alle Cressi produkter</p> <p>Vi er autoriseret forhandler af alle Seac Sub produkter</p>