HANDSKER

Beskyttelse mod naturens elementer!

Mennesket er fra naturens side ikke skabt til at være under vand! Derfor er mennesket også indrettet således, at kropstemperaturen hurtigt tabes via hænder, fødder og hoved når man opholder sig i vandet. Der kan derfor hurtigt opstå fare for, at man kan blive radikalt nedkølet i ansigtet, på fingre og fødder. Derfor bruger næsten alle dykkere hætte, handsker og støvler, der er lavet af neopren. Støvler og handsker tjener dog ikke kun til at beskytte dykkeren mod kulde fra vandet, de reducerer også skader mod hænder og fødder fra skarpe sten, rev og vragkanter. Ønsker du at dykke uden at tænke på disse problemer, anbefaler vi at du køber kvalitets støvler, hætte og handsker.

Hold varmen med et par handsker fra Blue Ocean Divers!

Hold varmen inde og vandet og kulden ude, med vores udvalg af kvalitets handsker. Vi råder over et stort udvalg af super fleksible Neopren handsker fra førende producenter på markedet. Alle vores dykkerhandsker er derfor i top kvalitet og henvender sig både til fritidsdykkeren, som den seriøse professionelle dykker. Handsker til dykning findes i mange forskellige priser. Vores udvalg af handsker er valgt efter kvalitet kontra pris, og her findes der ikke bedre alternativer! Neopren Handsker er ikke kun et værn mod kulden. Neopren handsker beskytter også mod skarpe rev og sten, samt skarpe kanter på vrag man kan skære sig på! Med et par Neopren handsker er dine hænder godt beskyttet på dine undervands eventyr!

Ønsker du at se eller prøve dine nye handsker inden du beslutter dig, er du altid velkommen til at kigge forbi vores fysiske butik, på Hjortevej i Randers. Her står vi altid til rådighed med ekspertråd om hvilke handsker der passer bedst til dine behov.

Vis:
Sortér efter:
SeaPro Dry 3
Udsalg Vores pris: DKK 199,00Før-pris: DKK 500,00
Seac Dryseal 500
Vores pris: DKK 660,00
Seac Dryseal 300
Vores pris: DKK 640,00
Seac UltraFlex 200
Vores pris: DKK 280,00
Seac Tropic HD
Vores pris: DKK 165,00
Seac Anatomic HD 2.5
Vores pris: DKK 190,00
Seac Anatomic HD 3.5
Vores pris: DKK 285,00
Kallweit Dry Glove system
Vores pris: DKK 745,00
Kallweit Inderhandske Fleece
Vores pris: DKK 75,00
<p>Vi er autoriseret forhandler af alle subgear produkter</p> <p>Vi er autoriseret forhandler af alle Cressi produkter</p> <p>Vi er autoriseret forhandler af alle Seac Sub produkter</p>