PADI DYKKERKURSER

Vælg underkategori

Hvorfor vælge et PADI dykkercertifikat hos Blue Ocean Divers!

PADI dykkere er indehavere af det mest respekterede og efterspurgte dykkercertifikat i verden. Uanset hvor du vælger at dykke i verden vil dit dykkercertifikat blive accepteret og anerkendt. Fakta er, at du på de fleste af dine dykker eventyr, vil være omgivet af andre PADI dykkere, der ligesom dig valgte den samme måde, at blive dykker på – nemlig at blive uddannet i verdens største og mest respekterede dykker organisation. Uanset hvor i verden, du kommer hen, kan du finde et PADI dykkercenter. Begynder kurset i dykning hedder Open Water Diver (OWD), og giver dig tilladelse til at dykke til 18 meters dybde. Efterfølgende kan du tage Advanced Open Water (AOWD), hvor du lærer at dykke til 30 meter, Rescue Diver, som er et sikkerheds- og redningskursus, samt forskellige special kurser. Du kan også uddanne dig til Divemaster, som er første skridt på den professionelle vej, og dykkerinstruktør.

Dykkerkursus hos Blue Ocean Divers.

Går du og drømmer om at prøve dykning, så se at komme i gang og få taget et dykkerkursus. Blue Ocean Divers er et 5 stjernet PADI dykkercenter i Randers. Vi uddanner dykkere på alle niveauer. Fra et spændende prøvedyk i svømmehal til et PADI dykkerkursus for erfarne dykkere som vil videre med deres dykning og måske skabe sig en professionel dykker karriere. For dem som ønsker at starte en karriere indenfor dykning, tilbyder vi professionelle PADI dykkerkurser. Vi starter hele tiden nye Rescue diverDivermaster og Assisterende instruktør kurser. Vores uddannelser strækker sig helt op til dykkerinstruktør. Hvis et af disse dykkercertifikater skulle have din interesse så ring til os, så vi kan lave en aftale. Har du et ønske om et dykkerkursus der ikke er planlagt så ring eller skriv til os, så vil vi gøre hvad vi kan for at opfylde dit ønske.

Dykning!

Dykning er en fantastisk sport, som kan give dig masser af gode og spændende oplevelser, både her i Danmark men også når du rejser ud i verden. Dykning er en sport, som næsten alle kan deltage i. Hos Blue Ocean Divers har vi uddannet rigtig mange børn helt ned i 12 års alderen, så dykning er en sport for alle der har et almindeligt godt helbred og kan lide vand.

Tag dit dykkercertifikat i moderne omgivelser!

Hos Blue Ocean Divers kan du tage dit dykkercertifikat i nye omgivelser. Vores kursus lokaler er helt nye, med alt moderne tilbehør. Alt du skal gøre er at møde op - klar på nye oplevelser med et dykkercertfikat fra Blue Ocean Divers!

Dykkercertifikat i dit tempo!

På flere af vores dykkerkurser har du mulighed for selv at være medbestemmende på hvornår du starter og slutter! Ring eller skriv til os for at høre om netop dit nye dykkercertifikat kan planlægges personligt!

 

<p>Vi er autoriseret forhandler af alle subgear produkter</p> <p>Vi er autoriseret forhandler af alle Cressi produkter</p> <p>Vi er autoriseret forhandler af alle Seac Sub produkter</p>