RASHGUARD

Beskyttelse mod elementerne ved havet!

Rashguards er bluser eller t-shirts, der kan bruges til dykning, svømning eller som beskyttelse mod solens farlige stråler ved aktivitet udendørs - de beskytter din hud mod hudafskrabninger og rifter, når du dykker ned under overfladen. En rashguard er lavet af slidstærkt, fleksibelt og svedtransporterende letvægtsmateriale. Desuden er materialet antibakterielt, så blusen ikke mugner i vasketøjskurven. En yderligere fordel ved rashguards er, at de er både tætsiddende og glatte, så den også kan bruges under en våddragt som en ekstra komfort til dig under dit dyk! Rashguards stammer oprindeligt fra surfermiljøet i Australien, hvor de blev populære, fordi de både beskytter huden imod sår og sollysets skadelige uv-stråler.

Der er intet som er i stand til at beskytte dig mod elementerne du støder på både over og under overfladen som en RashGuard fra Seac. Med en RashGuard, er du beskyttet mod solens stærke UV stråler når du slapper af på stranden eller snorkler i overfladen, mens en RashGuard beskytter dig mod svie fra brandmænd og alger under vandet. Dykker du i en våddragt, kan du øge din komfort temperatur væsentligt, ved at have en RashGuard under din våddragt. RashGuard fra Seac leveres i forskellige stilarter og farver. 

Vis:
Sortér efter:
Seac RAA Long
Vores pris: DKK 340,00
Seac RAA Long Lady
Vores pris: DKK 340,00
Seac RAA Long Kid
Vores pris: DKK 225,00
Seac RAA Short
Vores pris: DKK 285,00
Seac RAA Short Lady
Vores pris: DKK 285,00
Seac RAA Short Kid
Vores pris: DKK 210,00
Seac RAA Pant
Vores pris: DKK 270,00
Seac WarmGuard Long man
Vores pris: DKK 720,00
Seac WarmGuard Long lady
Vores pris: DKK 720,00
Seac WarmGuard Short man
Vores pris: DKK 675,00
Seac WarmGuard Short lady
Vores pris: DKK 675,00
<p>Vi er autoriseret forhandler af alle subgear produkter</p> <p>Vi er autoriseret forhandler af alle Cressi produkter</p> <p>Vi er autoriseret forhandler af alle Seac Sub produkter</p>