BCD VESTE

Her finder du vores udvalg af kvalitets BCD'er (bouyancy control device).

BCD'en, er en uundværlig del af grundudstyret til scuba dykning, og er samtidig et område hvor man ikke må gå på kompromis med kvaliteten. Vi har på den baggrund fundet nogle af markedets bedste leverendøre af BCD'er, som samtidig er til at betale sig fra. BCD'er findes i forskellige udformninger med hver deres fordele. En standard BCD har luftblærer på siderne og i nogle tilfælde også lidt om på ryggen. Andre veste kaldet vingeveste har hele BCD'ens løftekapacitet på ryggen, dette giver en større stabilitet i vandet. Standard BCD’en bruges oftes til rekreativ dykning, skal du dykke teknisk dykning med f.eks. dobbeltsæt, er det en vingevest, du skal have fat i. 

Formålet med en BCD er at sikre dykkeren en stabil og kontrolbar opdrift! Den kontrolerbare opdrift skyldes BCD'ens luftblære, som kan fyldes og tømmes af dykkeren når han vil! Opnås den rette mængde luft i BCD'ens blære vil dykkeren svæve vægtløs under vandet som en astronaut i rummet. Nogle af vores BCD'er har integrerede blylommer, som giver dykkeren mulighed for at optimere opdriften yderligere! Er du i tvivl om hvilken BCD der er noget for dig, står vi altid parat med rådgivning - I vores butik på Hjortevej i Randers finder du vores udvalg af bcd'er og vi står klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige BCD til dig!  

 

 

Vis:
Sortér efter:
Seac Nick BCD
Udsalg Vores pris: DKK 2.695,00Før-pris: DKK 2.995,00
Seac Ego BCD
Vores pris: DKK 2.110,00
Seac Smart BCD
Vores pris: DKK 2.590,00
Seac Modular BCD
Vores pris: DKK 3.285,00
Seac Modular BCD m/træk dump ventil
Vores pris: DKK 3.580,00
Seac PRO 2000 HD BCD
Vores pris: DKK 4.045,00
<p>Vi er autoriseret forhandler af alle subgear produkter</p> <p>Vi er autoriseret forhandler af alle Cressi produkter</p> <p>Vi er autoriseret forhandler af alle Seac Sub produkter</p>