REGULATOR

Vælg underkategori

Her på siden finder du vores udvalg af regulatorer til dykning!

Regulatoren er for scubadykkeren den vigtigste del af dykkerudstyret, da det jo er den del man trækker vejret i, under vandet! Da det netop er den vigtigste del af et scubaudstyr, har vi også brugt lang tid på at finde nogle af de allerbedste leverandører af regulatorer, til dykning, på markedet. De regulatorer vi har fundet, garanterer dig kvalitet, komfort og lang holdbarhed, egenskaber du ikke må gå på kompromis med når vi snakker om regulatorer til dykning. 

En regulator findes i mange varianter, og det kan være svært at vælge hvad for en der lige passer til dig. Men fortvivl ikke! Hos Blue Ocean Divers står vi altid parat, til at rådgive dig om hvilken regulator der passer bedst til lige præcis dit behov! Kom ind i vores butik, eller skriv en mail, så vil vi gøre alt for at din oplevelse med en regulator fra Blue Ocean Divers, bliver den bedste for dig og din dykning!

<p>Vi er autoriseret forhandler af alle subgear produkter</p> <p>Vi er autoriseret forhandler af alle Cressi produkter</p> <p>Vi er autoriseret forhandler af alle Seac Sub produkter</p>