BØJER & LINEHJUL

Med bøjer og linehjul kan du dykke sikkert og synligt!

En bøjes primære opgave er, at gøre dig som dykker synlig i vandet! Både der sejler i overfladen kan ikke se en dykker der ikke er markeret med en bøje. Der kan derfor være stor risiko  for, at du som dykker, kan blive sejlet ned. En overflade bøje kan forhindre dette!!! Du kan også bruge en bøje til at signalere fare på færde, til dine dykker kammerater. I kan i fællesskab aftale at stiger der en bøje op til overfladen, er det ensbetydende med en form for fare - Dette kan være forskellen på liv og død, da dine dykkerkammerater nu kan se hvor du befinder dig henne!

Kvalitet er et nøgleord, når vi snakker om udstyr der kan redde liv! Vores bøjer og linehjul er derfor i meget høj kvalitet, således at du ikke risikere at linen på linehjulet springer eller at din bøje sprænges. Begge dele kan være fatalt, da dine kammerater ikke vil være istand til at finde dig. Alle vores produkter er testet og gennemprøvet, for din sikkerhed - Vores priser er lave, men kvaliteten i top. læs mere om vores bøjer og linehjul i de forskellige produkter her på siden!

Vis:
Sortér efter:
Seac Spool Reel
Vores pris: DKK 205,00
Seac Small Reel 45mtr.
Vores pris: DKK 265,00
Saeko Large Alu Reel 80mtr.
Vores pris: DKK 425,00
Saeko Small Alu Reel 45mtr.
Vores pris: DKK 395,00
Saeko Finger Spool 30mtr.
Vores pris: DKK 155,00
Seac Overfladebøje Siluro
Vores pris: DKK 165,00
Dykkerbøje Diver Below Gul
Vores pris: DKK 289,00
Seac Bøjeline 25mtr.
Vores pris: DKK 75,00
Seac Overfladebøje Fluo
Vores pris: DKK 150,00
Seac Rund overfladebøje stor
Vores pris: DKK 165,00
Seac Overfladebøje Master Siluro
Vores pris: DKK 330,00
Abysstar Markeringsbøje
Vores pris: DKK 190,00
Seac Markeringsbøje
Vores pris: DKK 210,00
Seac Overfladebøje SeaMate
Vores pris: DKK 1.120,00
<p>Vi er autoriseret forhandler af alle subgear produkter</p> <p>Vi er autoriseret forhandler af alle Cressi produkter</p> <p>Vi er autoriseret forhandler af alle Seac Sub produkter</p>