DYKKERUDSTYR

Vælg underkategori

Hvordan finder du det rette dykkerudstyr?

Dykkerudstyr kan være lidt uoverskueligt at vælge. Som nyuddannet dykker føler du måske ikke du har den fornødne viden til at købe dit allerførste sæt dykkerudstyr, for kan man nu være sikker på at få det rigtige? En af fordelene ved at købe dit dykkerudstyr hos Blue Ocean Divers er, at du her har muligheden for at få professionel, kyndig og seriøs vejledning, fra start til slut.

Når du køber dykkerudstyr hos Blue Ocean Divers, kan du være helt sikker på, at vi udelukkende sælger dykkerudstyr i den bedste kvalitet. Individuelle behov er afgørende for, hvilket dykkerudstyr, der passer bedst, hvor meget dykkerudstyr, man egentlig ønsker at købe samt hvor i verden, man kommer til at dykke. Hos Blue Ocean Divers kan vi vejlede dig uanset, hvad dine behov er. Vi har samlet set mere end 20 års erfaring i dykkerbranchen og bruger gerne denne erfaring til at vejlede dig til et trygt køb af dykkerudstyr.

Én ting, vi kan garantere er, at det er klart bedst, rarest og mest sikkert at eje dit eget dykkerudstyr. I længden er det også meget billigere. Dykkerudstyr er forholdsvist dyrt at investere i, når du først starter op. Men i forhold til at leje alt dit udstyr, hver gang når du skal ud at dykke, løber dette hurtigt op. Samtidig er der aldrig garanti for, at du kan leje dykkerudstyr, der er ligeså behageligt og som sidder perfekt på dig. Du kan derfor risikere, hele tiden at skulle f.eks. tilrette bly mængde, vænne dig til en anderledes opdrift, med forskellige BCD’er du lejer og pasformen af masken kan også variere, hvilket altid er generende på dit dyk.

Vi kan træffes på telefon 51 94 61 59, [email protected] eller i butikken hvor vi kan hjælpe dig til at finde det helt rette dykkerudstyr til netop dig!

Nedenunder kan du læse lidt om nogle af de mærker af dykkerudstyr og tilbehør til dykning, vi forhandler.

Dykkerudstyr og tilbehør du finder hos os!

Når du køber dykkerudstyr hos os, står vi 100 % inde for alle varer vi har i shoppen og at det er den bedste kvalitet du får. Har du brug for hjælp, så ring til os med det samme. Vi har 1-5 dages levering og selvfølgelig 14 dages returret!

Seac er ét af vores foretrukne mærker. Seac laver en fantastisk serie af dykkermasker, snorkler og finner, deriblandt nogle af markedets eneste dykkermasker med styrke. I serien af dykkerudstyr, laver Seac nogle rigtigt lækre BCD'er og våddragter. Her kan blandt andet nævnes Sherpa BCD'en, som vi klart anbefaler til såvel nye dykkere såvel som til tilbagevendende kunder.

SeaPro er også ét af vores foretrukne mærker, når det gælder dykkerudstyr. SeaPro's dykkermasker og dykker knive har en overordentligt lang levetid og koster ikke det samme som tilsvarende modeller hos lidt større mærker indenfor dykkerudstyr. SeaPro dykkerudstyr har samme høje kvalitet som større firmaer men har en lavere pris. De levere blandt andet til det danske forsvars specialstyrker. 

 

                                                

<p>Vi er autoriseret forhandler af alle subgear produkter</p> <p>Vi er autoriseret forhandler af alle Cressi produkter</p> <p>Vi er autoriseret forhandler af alle Seac Sub produkter</p>