STØVLER

Beskyttelse mod naturens elementer!

Mennesket er fra naturens side ikke skabt til at være under vand! Derfor er mennesket også indrettet således, at kropstemperaturen hurtigt tabes via hænder, fødder og hoved når man opholder sig i vandet. Der kan derfor hurtigt opstå fare for, at man kan blive radikalt nedkølet i ansigtet, på fingre og fødder. Derfor bruger næsten alle dykkere hætte, handsker og støvler, der er lavet af neopren. Støvler og handsker tjener dog ikke kun til at beskytte dykkeren mod kulde fra vandet, de reducerer også skader mod hænder og fødder fra skarpe sten, rev og vragkanter. Ønsker du at dykke uden at tænke på disse problemer, anbefaler vi at du køber kvalitets støvler, hætte og handsker.

Beskyt dine fødder med et par støvler!

Som dykker har du brug for at beskytte dine fødder mod kulde. Med et par Neopren støvler beskytter du både dine fødder mod kulde men også mod skarpe sten, når du går i vandet fra stranden. Vores Neopren støvler passer til næsten alle typer af finner og svømmefødder med hælrem. Vi har også Neopren sokker der beskytter mod kulden i fulfodsfinner! I vores udvalg finder du også de lidt mere hårdføre Rock boots, der passer til tørdragter, hvor der ikke er en støvle på. Så når det kommer til at passe på dine fødder, finder du alt hvad du behøver på denne side. Ønsker du at vide mere om vores støvler, er du velkommen til at ringe eller skrive til os men du er også altid velkommen i vores butik på Hjortevej i Randers, hvor vi står klar med ekspert rådgivning til dig, omkring hvilke produkter der passer lige til dig!

Vis:
Sortér efter:
Seac Python 3.5
Udsalg Vores pris: DKK 199,00Før-pris: DKK 295,00
Seac Regular
Vores pris: DKK 360,00
Seac Pro HD
Vores pris: DKK 700,00
Seac Basic HD
Vores pris: DKK 450,00
Seac Standard HD 2.5 mm.
Vores pris: DKK 190,00
Seac Anatomic 3.5 mm.
Vores pris: DKK 220,00
Seac Anatomic 5 mm.
Vores pris: DKK 255,00
Seac Anatomic 7 mm.
Vores pris: DKK 300,00
<p>Vi er autoriseret forhandler af alle subgear produkter</p> <p>Vi er autoriseret forhandler af alle Cressi produkter</p> <p>Vi er autoriseret forhandler af alle Seac Sub produkter</p>