HÆTTER

Beskyttelse mod naturens elementer!

Mennesket er fra naturens side ikke skabt til at være under vand! Derfor er mennesket også indrettet således, at kropstemperaturen hurtigt tabes via hænder, fødder og hoved når man opholder sig i vandet. Der kan derfor hurtigt opstå fare for, at man kan blive radikalt nedkølet i ansigtet, på fingre og fødder. Derfor bruger næsten alle dykkere hætte, handsker og støvler, der er lavet af neopren. Støvler og handsker tjener dog ikke kun til at beskytte dykkeren mod kulde fra vandet, de reducerer også skader mod hænder og fødder fra skarpe sten, rev og vragkanter. Ønsker du at dykke uden at tænke på disse problemer, anbefaler vi at du køber kvalitets støvler, hætte og handsker.

Beskyt hovedet mod kulden!

Om du dykker, snorkler eller er UV jæger, kan du komme til at fryse ved længere ophold i vandet! En Neopren hætte er specielt designet til at du skal holde varmen i det kolde vand. Som dykker er det ikke kun dykkersyge du skal værne dig imod - Noget så simpelt som en forkølelse eller forfrysninger fra det kolde vand, kan du undgå med en Neopren hætte!

Hos Blue Ocean Divers har vi flere forskellige hætter, som alle er lavet i meget fleksibelt Neopren. Med en dykkerhætte kan du undgå problemer forårsaget af koldt vand på hud og øre. En dykkerhætte bør indgå i enhver dykkers udrustning, specielt hvis man gerne vil dykke, snorkle eller UV jage i de kolde perioder af året. Her hos Blue Ocean Divers finder du kvalitetsprodukter til den rigtige pris!  

Vis:
Sortér efter:
Abysstar Hood 3mm
Vores pris: DKK 250,00
Seac Standard 3mm
Vores pris: DKK 310,00
Seac Standard 5mm
Vores pris: DKK 340,00
Seac Tekno 5mm
Vores pris: DKK 475,00
<p>Vi er autoriseret forhandler af alle subgear produkter</p> <p>Vi er autoriseret forhandler af alle Cressi produkter</p> <p>Vi er autoriseret forhandler af alle Seac Sub produkter</p>