UNDERVANDSKAMERA

Forevig dine minder – til lands, undervand og i luften!

Uanset om du ønsker at forevige din surfertur, snorkeltur eller en dykkertur til bunden af havet, så har vi kameraet der opfylder dit ønske! Med vores action kameraer fra Intova får du et action/undervands kamera der opfylder alle dine ønsker. Intova kameraerne er bygget til at udfordre dig i selv de mest barske omgivelser, om det er på 100 meters dybde på et tech dyk eller det er på toppen af mount everest, så klarer disse kameraer turen og tilbage igen, takket være deres ekstremt robuste design, spørgsmålet er – gør du?

Flere af vores undervandskameraer optager i Full HD 1080P så dine videoer bliver knivskarpe og kameraet tager billeder i op til 16MP. Så vil du i gang med at tage superflotte undervandsfotografier eller optage video af dine dykkeroplevelser, så har vi alt hvad du skal bruge, for at komme godt i gang. Vores undervandsfotoudstyr er altid i førsteklasses kvalitet og henvender sig i høj grad også til den seriøse undervandsfotograf. Vores undervandskameraer og udstyr er designet let og brugervenligt, så det ikke hæmmer dig under dine dykkerture.

Vis:
Sortér efter:
Intova X4K vandtæt kamera
Vores pris: DKK 3.195,00
Intova HD2 vandtæt kamera
Vores pris: DKK 1.795,00
Intova Duo vandtæt kamera
Vores pris: DKK 450,00
Intova Facemask Mount
Vores pris: DKK 195,00
Intova Camera Hand Strap
Vores pris: DKK 160,00
Intova Speargun Mount
Vores pris: DKK 385,00
<p>Vi er autoriseret forhandler af alle subgear produkter</p> <p>Vi er autoriseret forhandler af alle Cressi produkter</p> <p>Vi er autoriseret forhandler af alle Seac Sub produkter</p>