Tørdragt Kallweit Helios

Varenummer:

DKK 11.995,- Pris ex. moms DKK 9.596,-

Helios fra Kallweit er tørdragten for den komfortable dykker.

Helios tørdragten er en af de mest komfortable dragter på markedet. Denne tørdragt giver dig endelig muligheden for at klæde og glæde dig selv. Den store og brede åbning er placeret over taljen, hvilket giver dig en komfortabel indstigning i dragten uden at "bøje". Desuden er lynlåsen placeret således at du får den mindste bevægelse under dykningen, så du ikke længere er begrænset af den stive lynlås i dine bevægelser. Lynlåsen er altid let at komme til, således du let kan komme ind og ud af den uden besvær. På grund af lynlåsens konstruktion reduceres risikoen for at lynlåsen sætter sig fast eller revner, dette både under dykning men også under transport, sammenlignet med klassiske tværgående lynlåse. En anden fordel ved denne konstruktion er at det overskynde dragt materiale gemmes inde i dragten og således kun tilpasser sig dine bevægelser i nødvendigt omfang.

Helios har meget få sømme, hvilket reducere muligheden får utætheder i disse! Helios har kun en kontinuerlig søm, så der ingen belastninger er på tværgående eller langsgående sømme i skridt området.

Kort sagt er Helios tørdragten en yderst robust, behagelig og langtidsholdbar tørdragt med optimal pasform.

Helios tørdragten er lavet af materialet Octolaminat® Med Octolaminat®, har ContiTech i tæt samarbejde med Kallweit, udviklet et nyt materiale til tørdragter. Dette materiale garanterer optimal beskyttelse og maksimal sikkerhed i og under vandet. Dette nye materiale tilbyder også maksimal bruger komfort da det er ekstremt let, smidigt og behageligt. Dette nye materiale er lavet i Tyskland, og er et resultat af flere års intensiv udviklings arbejde. Materialet er skabt med den innovative teknologi CCT (Condensation Control Technology) CCT tillader optimal regulation af krops temperature, som er en enorm fordel ved tørdragts dykning.

 

0 bedømmelse(r) i alt

Note: HTML ikke oversat!
Dårlig God
PageDesign.dk